Kranig Kraanwerk: GROOTHANDEL IN KRANEN voor én door professionals.

Met een persoonlijk tintje, want onze kranen zijn met aandacht en liefde ontworpen.

Wij werken voor ondernemers, meestal zijn dit architecten, interieurontwerpers maar ook installateurs en aannemers. Zij zijn erg content met onze korte levertijden, ook op maatwerk artikelen. Bestellen van halffabrikaten en afmonteren. Dit kost tijd maar desondanks lukt het ons om uw bestellingen af te leveren binnen 2-5 weken. Wij zijn dan ook erg trots dat we binnen uw projectplanning altijd de deadlines halen.

Zoals het hoort.

Onze fysieke werkplaats staat in Apeldoorn (afleveradres) en onze kantoorlocatie is te vinden in Duiven aan het Segment 3 - Unit A7684 (6921 RC te Duiven)

De meeste kranen hebben wij gedeeltelijk op voorraad als halffabrikaat. Dat betekent dat er vaak nog een mengcomponent of sensor op gemonteerd moet worden. Soms duurt het hierdoor wat langer. Enerzijds zorgt schaarste in de bouw- en grondstoffen voor hoge prijzen en algemene hoge vraag naar bouwmaterialen is u vast bekend. Anderzijds hebben wij (gelukkig) te maken met een hoge vraag vanuit de markt en zijn de kranen vaak niet aan te slepen.

Kies voor Kranig.
Kraan. Zoals het hoort.


Het ontstaan van Kranig Kraanwerk, vanuit een persoonlijke overtuiging.

"Toen ze me dat vroegen.."
Keek ik maar even in m'n koffie en ik roerde er nog eens in (inmiddels drink ik zwart) want ja steeds vaker kreeg ik de vraag "maar.. wat zou jij zélf doen met deze ruimte..?"
Ik keek dan maar even de ruimte rond, keek weer even in de koffie en bedacht me hoe ik ze netjes ging vertellen wat ik er eerlijk van vond... Natuurlijk wist ik heel goed hoe de inrichting beter of strakker kon maar vaak was het al te laat om nog grote veranderingen door te voeren. Hoe geef je in dat stadium nog iemand je oprechte visie mee, zonder hun keuzes te bekritiseren?

Meestal vroeg ik maar gewoon hoe ze tot hun huidige keuze waren gekomen. Vaak volgde een uitleg als dat ze na een lange zoektocht, zich hadden neergelegd bij het het advies van de bouwmarkt medewerker. Waarna ze vervolgens de auto vol hadden geladen en een "soort van tevreden" terug reden naar huis. Ze hadden de buik vol van het vele dat op elkaar leek maar niet echt leidde tot een bevredigende keuze. We willen uiteindelijk ook gewoon beginnen nietwaar? Dus je kiest en kunt verder. Natuurlijk waren er ook mensen die beter wisten wat ze wilden maar ook zij kwamen uiteindelijk vaak terug bij 'die ene' wat leek op wat ze bij de eerste bouwmarkt hadden gezien maar daar niet meer hadden.

Ik merkte dat mijn mening, hoe ongezouten soms ook, wel degelijk werd gewaardeerd.

Begin 2020 zijn we Kranig Kraanwerk gestart. Een kraan zoals het hoort, meer keuzemogelijkheden en net 'ff' wat anders dan de bouwmarkt. Een samenkomst van onze visie op interieur en styling, hoogwaardige designs sanitaire artikelen.
Via Duitse leveranciers kwam ik in Zwitserland en later in Italië. Ik kocht modellen in en later zelfs sprak ik ook met de ontwerpers. Niet geremd door wat men als 'het normale' beschouwt trokken zij erop uit met hun pen+potlood. Samen tekenden we erop los om te zien hoe levendig een kraan er uit kon zien. We hebben ons in die aanloop periode ontwikkeld tot professionele partij om als experts Kranig Kraanwerk te starten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooi team van gemotiveerde professionals en hebben we prachtige samenwerkingsverbanden met onze leveranciers. Maatwerk of halffabricaten en bevestiging met klasse. Er is zoveel mogelijk."

Niemand is hetzelfde en smaken verschillen, daar houden wij rekening mee. Ons assortiment bestaat daarom uit unieke en uitzonderlijke producten en vooral eerlijke prijzen. U betaalt bij ons niet voor een merknaam, u betaald bij ons voor waarde van het product.

Geen showroom (meer)
Sinds alle maatregelen rondom corona hebben we onze showroom gesloten. Online verkoop stelde ons in staat te kunnen blijven bestaan en tegenwoordig om ons assortiment betaalbaar te houden. Levering
Waar mogelijk leveren we direct uit voorraad. Indien nodig bestellen wij de onderdelen, monteren, inspecteren en testen wij de kraan. Wanneer alles goed werkt, pakken wij uw bestelling kundig in en voorzien we die van eventueel benodigde onderdelen zodat het goed aangesloten kan worden.

KRANIG KRAANWERK - GRAAG GEDAAN

Lees hier onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement.