Levering en Retourbeleid

Levering:
Waar mogelijk leveren we direct uit voorraad. Indien nodig bestellen we de kraan en inspecteren we de kraan. Soms betekent dit afmontage van bepaalde onderdelen. Bij goedkeuring pakken we uw bestelling kundig in en voorzien we die van eventueel benodigde extra's maar minimaal met een persoonlijke boodschap. Over het algemeen duurt het 1 á 2 weken voordat u het artikel in huis heeft. Meestal sneller, soms langzamer.

Raadpleeg ook onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement.

Verzendkosten:
€ 4,95 standaard tarief binnen Nederland
€ 12,95 standaard tarief België
Geen verzendkosten wanneer u € 225,- incl BTW besteed of meer.

Retouren:
Mocht het product alsnog niet naar uw wens functioneren, laat het ons weten en stuur ons een bericht.

We kunnen uw klacht bespreken en zullen de kraan e.v.t. terugnemen als u dat wenst. Mocht u ervoor kiezen om het aankoopbedrag te besteden aan een ander artikel vanuit onze webshop, kunt u een verrassingskorting krijgen :-) Informeer hiernaar via info@kranigkraanwerk.nl

Wij vragen u om uw aankoop zorgvuldig te overwegen. Lees de productomschrijving zorgvuldig en controleer of de afmetingen passend zijn voor de toepassing die u voor ogen heeft.

Retouren kosten ons erg veel geld en u veel tijd. Vaak blijkt achteraf dat men gehaast heeft gehandeld en was de verkeerde aankoop eenvoudig te voorkomen geweest.

Meten is weten, bezint eer ge begint.

Download hier uw retourformulier

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kranigkraanwerk.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.