Levering en Retourbeleid

Levering:
Waar mogelijk leveren we direct uit voorraad. Indien nodig bestellen we de kraan en inspecteren we de kraan. Soms betekent dit afmontage van bepaalde onderdelen. Bij goedkeuring pakken we uw bestelling kundig in en voorzien we die van eventueel benodigde extra's maar minimaal met een persoonlijke boodschap. Over het algemeen duurt het 2 á 3 weken voordat u het artikel in huis heeft. Meestal sneller, soms langzamer.

Raadpleeg ook onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement.

Verzendkosten:
€ 4,95 standaard tarief binnen Nederland
€ 12,95 standaard tarief België
Geen verzendkosten wanneer u € 225,- incl BTW besteed of meer.

Retouren:
Mocht het product alsnog niet naar uw wens functioneren, laat het ons weten en stuur ons een bericht.

We kunnen uw klacht bespreken en zullen de kraan e.v.t. terugnemen als u dat wenst. Mocht u ervoor kiezen om het aankoopbedrag te besteden aan een ander artikel vanuit onze webshop, kunt u een verrassingskorting krijgen :-) Informeer hiernaar via info@kranigkraanwerk.nl

Wij vragen u om uw aankoop zorgvuldig te overwegen. Lees de productomschrijving zorgvuldig en controleer of de afmetingen passend zijn voor de toepassing die u voor ogen heeft.

Retouren kosten ons erg veel geld en u veel tijd. Vaak blijkt achteraf dat men gehaast heeft gehandeld en was de verkeerde aankoop eenvoudig te voorkomen geweest.

Meten is weten, bezint eer ge begint.

Download hier uw retourformulier

U heeft geen recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt niet zonder meer het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, dit doen wij uitsluitend bij technische gebreken. Daar wij uitsluitend aan zakelijke partijen leveren is het herroepingsrecht voor online aankopen, niet van toepassing. Desalniettemin is er altijd contact over mogelijk zeker voor lange termijn zakenrelaties zijn er uitzonderingen te maken.